Malzemeler :
- - 1 orta boy karnibahar
- - 2 kibrit kutusu büyüklügünde rendelenmis kasar peyniri
- - 1 su bardagi un
- - 4 yumurta
- - kizartmak için sivi yag
- - tuz, karabiber
Hazirlanisi :
- Karnibaharlari çiçeklerini
ayirdiktan ve yikadiktan sonra hafif tuzlu ve sirkeli suda haslanir.
- - Sudan alinan karnibaharlar küçük sekilde kesilir.
- - Içine rendelenmis kasar peyniri, un, karabiber, tuz ve yumurtalar eklenir .
- - Iyice karistirilarak hamur haline getirilir.
- - Tavada kizdirilmis yag üzerine kasik kasik dökülerek kizartilir. Sicak servis yapilir.
Not : Kasikla aldiginiz harci
basiktirarak bir top haline getirip öyle koyun yaga ve üzerine
biraz basin düz olsun diye, yoksa alip hemen koyarsaniz biraz
dagilabiliyor.
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire